2009. október 19., hétfő

A Csillag születik második adásából 9-en jutottak tovább


A Bad Boyz-os fiúk nemcsak kidolgozott hasizmaikkal, de tánctudásukkal is elbűvölték a nézőtéren ülő hölgyeket. Oroszlán Szonja és Hernádi Judit sem titkolta érzéseit, és azt, hogy odavannak a rosszfiúkért. S bár Fáy Miklósban felmerült némi hasizom-irigység, a szexi fiúk legközelebb már az elődöntőben tiporhatják a női szíveket.

Videó



Brasch Bence, Szirtes Tamás szerint nem tud semmit; gyakorlatlan, rosszul áll, rosszul fogja a mikrofont, idegen a színpadon, de mindezek ellenére mégis jó. És ez annak köszönhető, hogy Bence egy vitathatatlan tehetség, akinek az elődöntőben a helye.

Videó



Fábry Pali édesanyjával érkezett, de mindketten más produkcióval készültek. Míg Sarolta nem jutott az elődöntőbe, Pali és barátja, Laczik László freestyle focija meggyőzte a zsűrit. A fiúknak azt is sikerült bebizonyítaniuk, hogy a freestyle foci nemcsak az asztfalton, de a színpadon is megállja a helyét.

Videó



A Golden Pyramid formáció két tagja, Budai László és Todoranova Jonka, olyanok voltak, mint egy aranyozott szoborpár, aki úgy váltak mozdulatlanná egy-egy emelésnél, mintha a gravitáció törvénye rájuk nem is lenne érvényes.

Videó



Galambos Fecó, bűvész, miután dobozba csomagolt egy hölgyet, a papírdobozt addig szurkálta esernyőivel, míg az már úgy nézett ki, mint egy színes sündisznó. Hogy fájt-e e hölgynek, nem tudjuk, de sokat elárul a válaszról, hogy a mutatvány végén, karcolás nélkül, mosolyogva szállt ki a dobozból.

Videó



Az est egyik legnagyobb közönségsikerét Vásáry André aratta, aki olyan magasságokba merészkedett hangjával, amit elhinni is nehéz. André a Volt egyszer egy vadnyugat című film főtémáját kísérte különleges hangjával, a közönség pedig állva tapsolt a produkció végén.

Videó



A SID zenekar tagjai már külsejükben sem tűnnek átlagosnak, de dalukat hallva is kiderül, nem csak a szerelemről és a szakítás után fájdalomról szoktak énekelni. Bár Szirtes Tamás érdeklődéssel vegyes borzongással hallgatta végig a dalt, a csapat legközelebb már az elődöntőben lázadhat tovább.

Videó



Sokan évek óta készülnek arra, hogy színpadra álljanak, magántanárhoz járnak, különórákat vesznek, de akad olyan is, aki a felkészülés egy modern változatát választotta. Csikó Szabolcs egy cigánytánccal érkezett, a koreográfiát pedig az internetről tanulta meg.

Videó



A Kiscsillagok sorába ma este egy igen fiatal csapat is bekerült. A Queen Dance kis táncosai olyanok, mintha kilenc Harisnyás Pippi Tom Sawyerrel karöltve épp valami csínytevésre készülne. Vidámak, elevenek, és még jól is táncolnak, ennél több pedig nem is kellett ahhoz, hogy továbbjussanak.

Videó



Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése