2009. október 25., vasárnap

A Csillag születik harmadik válogatásának továbbjutói


Újabb 11 produkció csatlakozott az elődöntős csapathoz.




A Face Team akrobatikus kosárlabda-színházának tagjai nemcsak mesterien bánnak a kosárlabdával, de a levegőben sem lehet őket zavarba hozni. A fiúk -és az egy szem lány - a kosárlabda mellett,kézilabdát, gumiasztalt és némi zsonglőrködést is bevetnek a siker érdekében.

Videó





Végvári Eszter egy Queen-dalt énekelt a Csillag születik színpadán, és remélte, lesz még alkalma sokoldalúságát megmutatni a zsűrinek és a közönségnek. Bár Fáy Miklóstól csak egy halvány igent kapott, Eszter már készülhet az elődöntőre.

Videó





Tény, hogy XXI. századi, rohanó világunk nem a megzenésített versek kora, Popovics Györgynek és Németh Ferencnek, azaz a Kávészünet két tagjának sikerült egy Csonka verssel meghódítani a publikumot. Fáy Miklós szerint az, hogy megtalálták és befogadhatóvá tették ezt a verset, már önmagában is nagy dolog.

Videó





A szexi lányoknak jóformán semmit nem kell csinálniuk, akkor is tapadnak rájuk a pasik. Hát még akkor, ha elkezdenek táncolni! A Timesz Girls csapatának nem titkolt célja, hogy nőiességüket és szenvedélyességüket fejezzék ki a táncban. A férfiak legnagyobb örömére erre hamrosan újra lesz alkalmuk a Csillag születik színpadán.

Videó





Horváth Tamás bátyjával érkezett a válogatóra, de produkciójuk után a zsűri úgy döntött, csak Tamásnak adja meg az esélyt a továbbjutásra. A 17 éves fiú és bátyja, János nagyon jó testvérek, ezért is volt nehéz a döntés Tamás számára. Ám bátyja biztatására újra kiállt a zsűri elé, könnyeivel küszködve - ezúttal már egyedül - újra énekelni kezdett. Saját dala után, bátyja nélkül jutott az elődöntőbe.

Videó





Hrisafis Gábor magasságával eltörpült a többi jelentkező mellett, de erejével és ügyességével kimagasalott a mezőnyből, és így jutott tovább megérdemelten az elődöntőbe.

Videó





A zsűri tagjai többször mondták már, hogy a leendő kiscsillagoktól valami újszerűt és eredetit szeretnének látni. A soproni Strokes együttes maximálisan megfelel a csillag-lét kritériumainak, hisz rajtuk kívül valószínűleg csak kevesen képesek arra, hogy műanyagcsövekkel úgy ütögessék saját lábukat, hogy abból élvezhető zene szülessen.

Videó





Fekete Jánosnak azonban már műanyag csövekre sincs szüksége ahhoz, hogy akár egy komplett zenekart is megszólaltasson, s beatbox tudományával lenyűgözze a zsűrit.

Videó





Kollár Betti bemutatóján bebizonyosodott, hogy a rúdtánc kinőtte már a vörös fényben úszó, kétes hírű, erotikus bárokat, és látványos sporttá vált, amihez bizony kőkemény izomzatra van szükség. Fáy Miklós találó hasonlattal élve csak annyit mondott, Betti olyan volt a rúdon, mint egy májusi szélben lobogó zászló.

Videó





A Szatmár Kamara táncsoport humoros táncjátékában a faluszélen dolgozgató közmunkásokat idézte meg, akik munkakedvüket általában a polgármester érkezésére tartalékolják. A fiúk tánca nem csak szocális problémákat, de környzetei kérdéseket is feszegetett, és a PET-palackok újrahasznosításának egy egészen új módját dobta be a köztudatba.

Videó





Balogh Brigitta két éve már feltűnt a Csillag születik színpadán, most újra jelentkezett, és nem is hiába. Előadásával elbűvölt mindenkit, és kétséget sem hagyott affelől, hogy ilyen fantasztikus hanggal az elődöntőben a helye.

Videó




Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése