2009. október 19., hétfő

Akik a második válogatásból nem jutottak tovább


Spárgázó bonviván, palacsintasütés kézenállva, jódli sajátos felfogásban és még sok különleges, olykor meghökkentő produkció a Csillag születik második válogatóján.

Kenyeres Bendegúz, hét évével a mezőny egyik legfiatalabbja volt.
Breaktáncos produkciója most még csak egy üde színfolt volt a Csillag születik palettáján, de talán nem tévedünk sokat, ha azt mondjuk, Bendegúzról fogunk még hallani.

Videó


Drahos Eszter kiállt a színpadra, elkezdett énekelni, és akkor még senki sem gondolota, hogy a death metal legnagyobbjait lekörözve, mesterien tud hörögni. Bár nem jutott tovább, egy ráadás hörgést azért kért még tőle a zsűri.

Videó


A kutyafrizbi néhány éve még ismeretlenül csengett, ma már azonban egyre több kutya és gazdája fejlesztette tökélyre a közös sportot, melyből a Csillag születik színpadán is kaphattunk egy kis ízelítőt.

Videó


Hogy sört inni nemcsak asztal mellett, konszolidáltan vagy lazán, pultot támasztva lehet, arra Szappan József a legjobb bizonyíték, aki két korsóból, két perc alatt, egyszerre issza ki a folyékony kenyeret.

Videó


Vincze Istvánnak bizonyára elege lehetett már a szürke hétköznapokból, mikor kitalálta műsorszámát. Sutba dobta a konyhai ténykedések minden hagyományát, és kézenállva, létrára mászva fogott palacsintasütésbe.

Videó


Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése