2009. október 12., hétfő

Akik nem jutottak tovább a csillagszületik első adásából



Józsa Józsi bácsit szombati produkciója óta már a piacon és a villamoson is megállítják, és gratulálnak neki. A "magán Caruso" - ahogy Józsi bácsi előszeretettel emlegeti magát - fiatal korában még az operaénekesi karrierrel is kacérkodott. Pénz hiányában azonban nem tanulhatott énekelni.

Videó

Józsi bácsi a COOL tv-ben



Nagy Bálint hihetetlen elszántságával és magabiztosságával mindenképpen verte a mezőnyt, ez azonban nem volt elég a továbbjutáshoz. Bálintot ez sem tántorította el terveitől; addig próbálkozik, míg énekes nem lesz. Hogy pár nappal az adás után Bálint hogyan vélekedik produkciójáról, erről is kérdezték őt Éváék.

Nagy Bálint a COOL tv-ben


A szambás lányok üde színfoltjai voltak a Csillag születik első adásának, és pár percre idevarázsolták a napfényes Riót az esős Budapestre. A zsűri tetszésést azonban nem nyerte el a lányok produkcója. Kritikájukban leginkább azt kifogásolták, hogy - bár nagyon szépek és csinosak - nem egyformán mozognak, és sokkal több gyakorlásra lenne szükségük. A lányok a Cool Tv-ben reagáltak a zsűri kritikájára.

A szambás lányok a COOL tv-ben


Karacs Andrea Gloria Gaynor örökzöld slágerét, az I will survive-ot énekelte a Csillag születik színpadán. Andi azt mondja, sajnos nagyon elrontotta a dalt, és nem úgy sikerült az előadás, ahogy eltervezte. Andi soha nem tanult énekelni, s bár a versenyből most kiesett, eldöntötte, hogy mostantól komolyabban szeretne foglalkozni az énekléssel.

Karancs Andrea a COOL tv-ben



Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése