2011. május 29., vasárnap

Csillagszületik 3 - Gomes már nem folytathatja tovább a versenyt

GOMESNEK MÁR NEM JUTOTT HELY A DÖNTŐBEN


A zsűritagok ezen az estén Gomesnek adták a legkevesebb pontot, amin az adás végén ők maguk is meglepődtek. A közönség nem mentette meg a táncost.



20:30 A döntő előtti utolsó adást egy közös produkcióval nyitották a versenyben lévő kiscsillagok. Gáspár Laci Hagyd meg nekem a dalt című slágerét énekelte László Attila és Krizbai Teca, miközben az Appril Project és Gomes körülöttük táncolt, a produkció második felében pedig Szabó Ádám is berobbant a harmonikájával.
Videó



20:39 Gomes kisfilmjében megmutatta tetoválásait és kiderült, hogy nagy meserajongó. Ez a mániája a produkciójába is „bekúszott”: Pinokkió figuráját vette alapul és egy mozgásfejlődés-történetet mutatott be a zenetörténelem vonalán haladva. A zsűri úgy gondolta, hogy eggyel bonyolultabb volt az előadás, mint kellett volna, túlságosan zűrzavarosnak vélték a végeredményt. Gomes 29 pontot kapott, ami korábbi eredményeihez képest alacsonynak számít.
Videó



20:49 László Attila édesapjával való kapcsolatát mutatta be a felvezető kisfilm, majd a fiatal énekes a Bergendy Mindig ugyanúgy című dalát adta elő a zsűrinek és a közönségnek. „Laza fiú nem lesz belőled a műsor alatt, azt már látom” – mondta Fáy Miklós Attilának a produkció után, Szirtes tanár úr szerint viszont van Attilában egyfajta ragyogás, helyes és kedves és „rengeteg keze van”. Oroszlán Szonja technikai megjegyzést fűzött a látottakhoz, szerinte a kiscsillag a testével mindig megy a dallam után, ami ad egyfajta szaggatottságot az előadásnak, és most végre elengedte magát, szeretné, ha ezen az úton haladna tovább. László Attila 35 pontot kapott.
Videó



21:04 Az Appril Project múlt szombaton 40 pontot kapott, ami ezen a héten mázsás súlyként nehezedett a táncosok vállára. „Külön nagyon értékelem, hogy milyen remekül használjátok a teret, a kellékeket és a jelmezt. Ez együtt egy produkció” – mondta Szirtes Tamás a gengsztervilágot bemutató előadás után, amiben a Keresztapa zenéje és Michael Jackson Smooth Criminal című klipjének mozzanatai is felbukkantak. Oroszlán Szonja a zene- és hangulatváltásokat kritizálta a produkcióban, Fáy viszont csak annyit fűzött hozzá: „Nekem meg tetszett.” Az Appril Project 36 pontot gyűjtött.
Videó



21:16 Gomes és Krizbai Teca szoros barátságba kerültek a műsor alatt, legutóbbi énekóráján a táncos meg is látogatta Tecát, ami sok erőt adott az énekesnőnek. Teca először Malek Andrea Gyere hangolj rám című dalát adta elő a döntő előtti utolsó élő show-ban. Hernádi Juditot jókedvre derítette az előadás, Fáy viszont azt mondta: „elfelejtjük az első egy percet, a többi jó volt.” Szirtes megállapította, hogy jól áll Tecának a romantika, Oroszlán Szonja pedig buzdította, hogy maradjon annál a stílusnál, ami igazán az övé. Az énekesnőt 36 ponttal díjazták a zsűritagok.
Videó



21:24 Szabó Ádám a legjobbtól akart tanulni, ezért elment Tabáni Mihályhoz, az immár 90 éves profi harmonikáshoz, aki stílusra akarja tanítani a fiatal tehetséget. Ádám a Piazzolla Libertangóját játszotta el a Csillag Születik színpadán. Majd egy váratlan váltással „rázendített” a Sohase mondd!-ra, Hernádi Judit slágerére. Fáynak ez a produkció tetszett a legjobban, azért, mert szereti, ha Ádám csak leül a székre és tisztán „csak” zenél. „El vagyok tőled ájulva, nagyon szépen köszönöm, többet ért minden kacsintásnál” – nyugtázta a gesztust Hernádi Juci, de Szonja is el volt ragadtatva a produkciótól. Szabó Ádám elfoglalta az első helyet 40 ponttal.
Videó



21:47 Gomes kígyónak maszkírozva lépett színpadra másodszorra, Szirtes Tamás szerint félelmetes volt és erőteljes, neki nagyon tetszett a produkció. Hernádi Judit többféleképp is tudta értelmezni az állatok megjelenítését, ezúttal nem hiányolta a vezérgondolatot. Oroszlán Szonja szavaiba Fáy Miklós belevágott, mert mindenképpen közölni akarta, hogy szerinte az állatvilág ábrázolásába nem illett bele a robotszerű mozgás. 34 pontot adtak Gomesnek.
Videó



21:55 László Attila Horváth Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című slágerét énekelte el a második körben. „Milyen gyönyörű, hogy érvényes egy dal kétféle stílusban is. Ilyen tiszta hangon, mint ami neked van. Mert neked az van” – mondta Hernádi Judit, de Fáy azonnal ellentmondott neki. Ő a dalt sem szereti, neki a recsegős hang is hiányzott hozzá, de próbálta ezt nem leverni Attilán. 34 pontra értékelték a produkciót.
Videó



22:02 Az Appril Project másodszorra egy autószerelő műhelyt varázsolt a színpadra, amivel lehengerelte a zsűrit és a közönséget is. Oroszlán Szonja még a szavakat is elfelejtette értékelése közben, annyira elbűvölték, Fáy viszont kifogásolta, hogy az előadás „nem ütött nagyobbat”, mire Hernádi Juci azonnal leállította: „dehogynem ütött, csak te el vagy fáradva ma”. Szirtes tanár úr az előadás mellett a csapatszellemet is értékelte. Az Appril Project 38 pontot kapott.
Videó



22:16 Krizbai Teca a Moulin Rouge című film egyik dalát, Ellie Gouldingtól a Your Song-ot énekelte el. A zsűriben megoszlottak a vélemények, Fáy Miklós azt mondta, ez most nem kerül be Teca aranyalbumába, Szirtes tanár úr szerint pedig nem így kellett volna felépítenie a dalt. Egyedül Hernádi Judit volt elégedett, mert Oroszlán Szonja is egyetértett a tanár úrral abban, hogy nem dolgozta ki jól a produkciót. Teca 32 ponttal távozott a színpadról.
Videó



22:26 Szabó Ádám a Libertango után a Dongó című művel állt ki a közönség és a zsűri elé. A klasszikus Szirtes Tamás szerint nagyon jól állt Ádámnak és a harmonikának is, az összes zsűritag le volt nyűgözve, még Fáy Miklós is, aki szerint egyetlen ember volt ma este jobb Ádámnál és az ő maga volt. „A harmonikának sok minden jól áll, de legfőképpen te” – tette hozzá Hernádi Judit. Szabó Ádám második körben 38 pontot gyűjtött a zsűritől.
Videó



22:52 A zsűri értékelte az estét, Szonja csalódott volt Gomes pontok szerinti utolsó helyezése miatt, Fáy viszont ugyanezt a sorrendet állította volna fel magától is. A szavazás ekkor még nem zárult le.

22:56 A Csillag Születik hatodik élő show-jának sztárvendége Tabáni István volt, aki saját slágerét adta elő.
Videó



23:02 Ördög Nóra és Nagy Sanyi színpadra szólította a kiscsillagokat. Szabó Ádám már biztosan bent van A döntőben, Krizbai Teca is csatlakozott a harmonikáshoz, harmadszorra László Attila nevét mondták ki a műsorvezetők. A döntőben már csak az Appril Projectnek jutott hely, Gomesnek búcsúznia kell.
Videó




2011. május 28-i adás: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése