2011. április 24., vasárnap

Csillagszületik 3 - Az első középdöntő


MR. JOE ÉS LÁSZLÓ ATTILA IS A TOVÁBBJUTÓK KÖZÖTT VAN!

Véget ért a Csillag Születik első élő show-ja: Mr. Joe, az Everdance, László Attila és Szabó Ádám folytathatja a versenyt.



20:30 Túl vagyunk a Csillag Születik háromkörös válogatóján: a zsűritagok összesen 24 produkciónak adtak újabb esélyt, közülük szombat este 12-en állnak színpadra, de csak négyen jutnak tovább.

20:35 Kezdetét vette a Csillag Születik első élő show-ja. Miután a műsorvezetők köszöntötték a tehetségkutató zsűrijét, felkonferálták az első versenyzőt, Buzás Viktort. Az izmos felsőtesttel rendelkező Viktor, Bocelli – Ama Credi E Vai szerzeményét adta elő. Egy biztos: az énekes nem győzte meg 100 százalékosan a zsűritagokat, mint mondták, kicsit többet szeretnének Buzás Viktortól, előadását 24 pontra értékelték.
Videó


20:45 Másodikként, a Csillag Születik színpadán a That’s All B-Boys Flava produkcióját élvezhettük. Oroszlán Szonja és Fáy Miklós szerint zavaró volt, hogy ilyen sokan voltak a színpadon, ezzel szemben Hernádi Juditnak és Szirtes Tamásnak bejött a táncelőadás. A csapat összesen 23 pontot kapott a zsűritől.
Videó


20:52 A folytatásban Habodász István állt a közönség elé, egy vajdasági pajzán mesét – Az odavarrt szüzességet adta elő. Az ítészek 20 pontra értékelték a nem túl bőbeszédű fiú előadását.
Videó


21:10 A szünet után a Czemende zenekar saját szerzeményét a Dudám-Dudám produkcióját láthattuk, az előadás nem győzte meg a zsűrit, mindössze 17 ponttal jutalmazták a zenekart.
Videó


21:16 A Czemende zenekar után Párkányi Kolos varázsolt el mindenkit, a bűvész megosztotta a zsűrit, ennek ellenére 24 ponttal engedték el a tehetséget.
Videó


21:24 A remek hangulatot Szabó Ádám fokozta tovább: a fiatal harmonikás teljesen levette a lábáról a zsűrit, Fáy szerint Ádám a műsor egyik főszereplője. A zsűritagok nem voltak zsugoriak a pontozáskor sem, 32 ponttal engedték el a zenészt, aki ezzel átvette a vezetést a versenyben.
Videó



21:37 Egy LGT számmal a Neked írom a dalt című slágerrel lépett színpadra Csemer Boglárka. Az énekesnő már a válogatón is lenyűgözte Fáy Miklóst, a kemény kritikus most is pozitívan értékelte Bogi produkcióját, de elismerően nyilatkozott a tehetségről Szirtes Tamás is. Boginak 28 pontot sikerült begyűjtenie a szigorú zsűritől.
Videó


21:45 "Gondolatban" kerékpárra pattantunk, hiszen a következő percekben Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd jóvoltából újabb fantasztikus élménnyel gazdagodtunk. Hernádi Juditék imádták a bringás srácokat, 29 ponttal támogatták a fiatalokat.
Videó


21:55 Máté Péter Most élsz című örökzöldjével lépett színpadra László Attila, a mindössze 14 éves fiú ismét bebizonyította, hogy egy igazi énekes-zseni. 34 pontjával átvette a vezetést az első élő show-ban.
Videó

YouTube videó






22:10 Imádta a zsűri Mr. Joe dalválasztását és előadását is: Joe Cocker Unchain My Heart dalával 32 pontot gyűjtött be.
Videó



22:18 Egy újabb tánccsoport, az Everdance mutatta meg magát a Csillag Születik színpadán. A zsűritagok közül Fáy Miklós kevésbé volt lelkes az értékelés közben, ennek ellenére a csapat 29 ponttal a középmezőnybe került.
Videó



22:26 Az este folyamán utolsóként, Farkas Gyuri, azaz MC Gyufa szórakoztatta a közönséget: a dadogós rapper saját életéről dalolt és 30 ponttal a negyedik helyre került a zsűri listáján.
Videó


22:39 Az eredményhirdetés előtt felidéztük az este folyamán látott tizenkét produkciót, majd meghallgattuk a zsűritagok véleményét a látottakkal és a hallottakkal kapcsolatban.

23:00 A szavazás lezárása után a műsorvezetők színpadra szólították az este főszereplőit, a versenyzőket.

23:02 Újra lehetőséget kapott a bizonyításra Mr. Joe, nem kellett búcsúznia a versenytől az Everdance csapatának sem, sőt: ismét láthatjuk László Attilát és Szabó Ádámot is.
Videó



Az első középdöntő: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése