2011. április 3., vasárnap

Csillag Születik 3 - Az első válogatás továbbjutói


A harmadik Csillag Születikbe jelentkezőkön érezhető volt a korábban felfedezett kiscsillagok vagy épp az X-Faktor énekeseinek hatása.

Voltak, akik Varga Viktort, Vásáry Andrét vagy Veres Robit, alias MC/DC-t próbálták utánozni, de nem jártak sok sikerrel.
A válogatás leggyakrabban visszatérő „himnusza” pedig a Quimby balladája, a Most múlik pontosan volt, amelyet később a Csík zenekar, majd Janicsák Veca tett még ismertebbé.

Sok-sok értékelhetetlen produkció után színpadra lépett a kínai származású, de hazánkban született, 15 éves Timi Chen és olyan szépen énekelte el kínaiul a Most múlik pontosan-t, hogy a zsűri elvarázsolva szórta az igeneket a megilletődött lánynak.
Videó



De a meglepetések sorának itt még nem volt vége. Amikor a testépítő edző, Buzás Viktor a mikrofon mögé lépett, hogy egy operaáriával kápráztassa el a zsűrit, Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós sok mindenre számított, de arra nem, hogy az izomkolosszus profi produkcióval bizonyítja, hogy helye van a tehetségkutatóban.
Videó



Akárcsak a Svédországból hazatérő Mr. Joe esetében, aki szeretetet ígért a zsűrinek, amikor megkérdezték tőle, mire számíthatnak az előadás alatt. A rekedtes hangú énekes kitette a szívét a színpadra és sikert aratott.
Videó



Farkas György Gyula rap kategóriában indult, egy gyógyszergyártó cégnél dolgozik, de nem ez volt a fiatalember igazi különlegessége. A korábban epilepsziában szenvedő fiúnak maradt egy öröksége betegségéből: a dadogás. De míg beszélni nehéz neki, addig rappelés közben egyetlen betű sem akasztotta meg előadását, alaposan össze is zavarta ezzel Szirtes Tamást, végül a zsűri őt is továbbjuttatta a versenyben.
Videó



A 18 éves Szabó Ádám harmonikával indult és úgy szólaltatta meg hangszerét, hogy senkiben nem maradt kétség, visszaengedje-e őt a zsűri a következő fordulóra.
Videó



A válogatón a táncos produkciók is remekeltek. Az Everdance tánccsoport vezetője korábban a 4 For Dance-szel táncolt, de mire a négy géppuskalábú fiú elindult az első Csillag Születiken, ő már kivált közülük. Az Everdance produkciója több stílust ötvöz, bár step cipőben vonultak be a színpadra, előadásukban néptánc elemek is felbukkantak.
Videó



Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercédesz táncos produkciójának különlegessége az akrobatikus és balett elemekben rejlett, Hernádi Judit szerint az volt benne a csodálatos, hogy Zoltán „hihetetlenül össze tudta bogozni a feleségét, de mégis mindig ki tudta csomagolni”.
Videó



A Csillag Születik 3 első hét továbbjutója már megvan, és hogy kik csatlakozhatnak még hozzájuk, megtudhatjuk április 9-én, szombaton, 20 óra 30 perckor az RTL Klubon!




Csillag Születik első válogatás: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése